Λίστα Υποψηφίων

Λίστα υποψηφίων

Επερχόμενες εκδηλώσεις

No events

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Έχουμε 49 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δελτία τύπου

Rss Δελτία Τύπου

Warning: Parameter 3 to mgmediabot2::onPrepareContent() expected to be a reference, value given in /home1/egadmin/public_html/eurelec/libraries/joomla/event/event.php on line 67
Καφετζόπουλος Αντώνης

Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1951 όπου τελείωσε το Ζωγράφειο μειονοτικό δημοτικό σχολείο. Πρόσφυγας, το 1964, φοίτησε στο 8ο Γυμνάσιο της Αθήνας. Το 1969 πέτυχε στο Οικονομικό και Πολιτικό τμήμα της Νομικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το εγκατέλειψε το 1971 για ιδεολογικούς και άλλους λόγους.
Εργάστηκε για μεγάλο διάστημα σε δουλειές του ποδαριού, σε δισκάδικο και στο Ανοιχτό Θέατρο. Αργότερα, δούλεψε σε δισκογραφική εταιρία και σαν ηχολήπτης μουσικής. Σπούδασε υποκριτική, αν και προτιμούσε τον κινηματογράφο.
Δουλεύει επαγγελματικά σαν ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος τα τελευταία 30 χρόνια. Ακόμα ασχολείται και με τα τρία σαν δημιουργικός παραγωγός και έχει διδάξει υποκριτική και σενάριο. Έχει σκηνοθετήσει στο θέατρο, την τηλεόραση και έχει κάνει έξι ταινίες σαν σεναριογράφος και τρεις σαν σκηνοθέτης.
Διεκδικεί το δικαίωμα να πολιτεύεται με την ιδιότητα του πολίτη και όχι του επαγγελματία πολιτικού. Το 2004 προσπάθησε χωρίς επιτυχία να παρέμβει στην ελληνική κεντροαριστερά προτείνοντας τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ. Το 2007, στις εθνικές εκλογές, υποστήριξε τους Οικολόγους Πράσινους.
Έχει κάνει ένα γάμο χωρίς παιδί, έναν με παιδί και ένα παιδί χωρίς γάμο.

Προσωπική ιστοσελίδα

Βιογραφικό στη Βικιπαιδεία


 
Οι Πράσινοι στο Ευρωκοινοβούλιο 2004-2009
Οικολόγοι Πράσινοι