Λίστα Υποψηφίων

Λίστα υποψηφίων

Επερχόμενες εκδηλώσεις

No events

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Έχουμε 52 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δελτία τύπου

Rss Δελτία Τύπου

Warning: Parameter 3 to mgmediabot2::onPrepareContent() expected to be a reference, value given in /home1/egadmin/public_html/eurelec/libraries/joomla/event/event.php on line 67
Τρεμόπουλος Μιχάλης

Δημοσιογράφος, συγγραφέας, νομικός, με μεταπτυχιακό στην Κοινωνική Οικολογία (ΗΠΑ). Γεννήθηκε στις Σέρρες, 1958, από 3 ετών ζει στη Θεσσαλονίκη.
Εκλεγμένος νομαρχιακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης από το 1998.
Ιδρυτικό μέλος των Οικολόγων Πράσινων, μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου, επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου και το 2004.
Με έντονη οικολογική και ανθρωπιστική δράση από το 1975, υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος και πρόεδρος της Ένωσης για την Ποιότητα της Ζωής –Ε.ΠΟΙ.ΖΩ. (1978-82), της Οικολογικής Κίνησης Θεσσαλονίκης (1982 -www.ecology-salonika.org) του Κέντρου Αποκατάστασης Θυμάτων Βασανιστηρίων, του Κέντρου Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης για θέματα ρατσισμού, ξενοφοβίας, οικολογίας και μη βίας «Αντιγόνη» (www.antigone.gr) και ενεργό μέλος στο καταναλωτικό κίνημα (www.gmostop.org), στην περιβαλλοντική εκπαίδευση (ΠΕΕΚΠΕ), στο αντιρατσιστικό και στο γονεϊκό κίνημα. 
Με πολλές δίκες (αλλά καμία καταδίκη) για τους αγώνες του ενάντια στην οικοπεδοποίηση των δασών (Σέιχ Σου, Χορτιάτης, Πόρτο Καρράς, Sanni κ.α.) και υπέρ του συλλογικού συμφέροντος.
Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

Δείτε περισσότερα 

 
 
Οι Πράσινοι στο Ευρωκοινοβούλιο 2004-2009
Οικολόγοι Πράσινοι