Λίστα Υποψηφίων

Λίστα υποψηφίων

Επερχόμενες εκδηλώσεις

No events

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Έχουμε 53 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δελτία τύπου

Rss Δελτία Τύπου

Warning: Parameter 3 to mgmediabot2::onPrepareContent() expected to be a reference, value given in /home1/egadmin/public_html/eurelec/libraries/joomla/event/event.php on line 67
Κοντούλη Ιωάννα
Γεννήθηκε  το 1960,  κατοικεί στου Ζωγράφου και είναι μητέρα δύο αγοριών. Είναι τοπογράφος μηχανικός ΕΜΠ, με μεταπτυχιακές σπουδές στο «Περιβάλλον και Ανάπτυξη». Εργάστηκε σε Εταιρείες Μελετών και δίδαξε στο ΤΕΙ της Αθήνας στο τμήμα Τοπογραφίας. Σήμερα εργάζεται στη Μονάδα Οργάνωσης Διαχείρισης του Κοινοτικού Πλαισίου  Στήριξης.
Από τα μαθητικά χρόνια δραστηριοποιήθηκε στα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα από την πλευρά που σήμερα συνηθίζουμε να χαρακτηρίζουμε ιστορική Αριστερά.
Εντάχθηκε στους Οικολόγους  Πράσινους το 2003. Υπήρξε τακτικό μέλος της Γραμματείας και του Πανελλαδικού Συμβουλίου μέχρι το Συνέδριο του 2008· σήμερα είναι μέλος της Συντονιστικής Γραμματείας Αττικής. Επίσης συμμετέχει στις θεματικές ομάδες Διεθνών, Παιδείας και Πολιτισμού των ΟΠ.
Στις βουλευτικές εκλογές του 2007 ήταν  υποψήφια των ΟΠ στη Β΄ Αθήνας, ενώ στις δημοτικές εκλογές το 2006 κατέβηκε ως συνεργαζόμενη υποψήφια στο Δήμο Ζωγράφου με την ενωτική δημοτική παράταξη «ΜΑΖΙ για την πόλη μας». Συμμετέχει στην κίνηση πολιτών για τη διάσωση της Βίλας Ζωγράφου και στη διαδημοτική επιτροπή για τη διάσωση του Υμηττού.

 
Οι Πράσινοι στο Ευρωκοινοβούλιο 2004-2009
Οικολόγοι Πράσινοι