Λίστα Υποψηφίων

Λίστα υποψηφίων

Επερχόμενες εκδηλώσεις

No events

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Έχουμε 51 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δελτία τύπου

Rss Δελτία Τύπου

Warning: Parameter 3 to mgmediabot2::onPrepareContent() expected to be a reference, value given in /home1/egadmin/public_html/eurelec/libraries/joomla/event/event.php on line 67
Κρομμύδας Τάσος
Γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα και είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ με μεταπτυχιακό δίπλωμα MSc στα Οικονομικά και την Πολιτική της Ενέργειας.
Έχει εργαστεί στο χώρο των ΑΠΕ και σε Ερευνητικά Προγράμματα σχετικά με τις επιπτώσεις στον ελληνικό τομέα ηλεκτρισμού από τις ευρωπαϊκές πολιτικές για το κλίμα και τους μηχανισμούς στήριξης των ΑΠΕ. Τον τελευταίο χρόνο είναι συντονιστής δράσεων για την Ενέργεια και την Κλιματική Αλλαγή σε ελληνική ΜΚΟ.
Εκλεγόταν στο ΔΣ της Σχολής του και στα Πανσπουδαστικά Συνέδρια την περίοδο 1993-1997 με την Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση. Μετά από 7ετή πολιτική αγρανάπαυση εντάχθηκε το 2004 στους Οικολόγους Πράσινους. Εκλέγεται μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου από το Δεκέμβριο 2005 και στην Εκτελεστική Γραμματεία από το Μάρτιο 2007 ενώ είναι ο εκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων στο Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα. Τον Οκτώβριο 2006 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό της Οικολογικής Αθήνας.

 
Οι Πράσινοι στο Ευρωκοινοβούλιο 2004-2009
Οικολόγοι Πράσινοι