Λίστα Υποψηφίων

Λίστα υποψηφίων

Επερχόμενες εκδηλώσεις

No events

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Έχουμε 51 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δελτία τύπου

Rss Δελτία Τύπου

Warning: Parameter 3 to mgmediabot2::onPrepareContent() expected to be a reference, value given in /home1/egadmin/public_html/eurelec/libraries/joomla/event/event.php on line 67
Μυριβήλη Ελένη
Είναι λέκτορας στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστήμιου Αιγαίου. Πήρε το διδακτορικό της από το Πανεπιστήμιο Columbia, της Νέας Υόρκης, στην Κοινωνική Ανθρωπολογία . Έχει δημοσιεύσει σειρά άρθρων σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά και βιβλία. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα κινούνται γύρω από τις έννοιες των «συνόρων», της «αναπαράστασης»  και της  «δυνητικής πραγματικότητας». Δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και τη σκηνοθεσία διαδραστικών και μη πολυμεσικών εφαρμογών.
Πρόσφατα συμμετείχε στη διεθνή έκθεση «Η Κλοπή της Ιστορίας» ως υπεύθυνη του ψηφιακού-διαδραστικού μέρους και ως σχεδιάστρια/σκηνοθέτης μιας πολυμεσικής εφαρμογής. Τον Ιούνιο του 2007 και του 2008 ανέλαβε τον σκηνικό και ακουστικό σχεδιασμό του πρώτου και δεύτερου διεθνούς φεστιβάλ «Κινηματογράφος και Αναπηρία». Το 2008 ήταν επιμελήτρια της έκθεσης «Βιοποικιλότητα στο Βόρειο Αιγαίο» στη Λέσβο.
Είναι μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Πανελλαδικού Συμβουλίου των Οικολόγων Πράσινων και δραστηριοποιείται σε τοπικές και διεθνείς ΜΚΟ:  «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο», «Προσφυγή», «Δάφνη-Defne», «WWF», «Greenpeace» και «IFAW».  
 
 
Οι Πράσινοι στο Ευρωκοινοβούλιο 2004-2009
Οικολόγοι Πράσινοι