Λίστα Υποψηφίων

Λίστα υποψηφίων

Επερχόμενες εκδηλώσεις

No events

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Έχουμε 49 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δελτία τύπου

Rss Δελτία Τύπου

Warning: Parameter 3 to mgmediabot2::onPrepareContent() expected to be a reference, value given in /home1/egadmin/public_html/eurelec/libraries/joomla/event/event.php on line 67
Χρυσόγελος Νίκος
 Xημικός περιβαλλοντολόγος, εκπαιδευτής σε θέματα περιβάλλοντος και βιωσιμότητας.  Από το 1979 ενεργός πολίτης, δραστηριοποιείται για την ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών. Ενεργός σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος, ανακύκλωσης, κομποστοποίησης, εξοικονόμησης νερού, μείωσης της σπατάλης ενέργειας, ήπιων μετακινήσεων, προστασίας θάλασσας-ακτών, διαλόγου των πολιτισμών, ανεκτικότητας, πράσινης οικονομίας, κοινωνικών επιχειρήσεων, μη-βίας, συμμετοχικής δημοκρατίας. Επίσης, για την οργάνωση του οικολογικού κινήματος, ανάπτυξη πράσινων πολιτικών, δημιουργία ενός πράσινου κόμματος με πολιτική επιρροή.
Ιδρυτικό μέλος των πρώτων οικολογικών πρωτοβουλιών, για ένα διάστημα εκπρόσωπος στην Ομοσπονδία Πράσινων Κομμάτων, μέλος του ΠΣ και της Γραμματείας των ΟΠ και μέλος της Συντονιστικής Γραμματείας της Θεματικής Ομάδας «Περιβάλλον».  Στέλεχος του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ  SOS και της Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης. Συνέβαλε στη διαμόρφωση της νομοθεσίας για την ανακύκλωση στην Ελλάδα.
Επιλέγει η ζωή του και οι πολιτικές του προτάσεις να μην αντιφάσκουν. Ποδηλάτης. Ομιλητής σε δεκάδες εκδηλώσεις, περιβαλλοντικές παρουσιάσεις σε σχολεία, ημερίδες για θέματα βιωσιμότητας, πράσινων πολιτικών, οικολογικής καθημερινότητας. Έχει συμμετάσχει σε 6 βιβλία και πολλές περιοδικές εκδόσεις.

 
Οι Πράσινοι στο Ευρωκοινοβούλιο 2004-2009
Οικολόγοι Πράσινοι