Λίστα Υποψηφίων

Λίστα υποψηφίων

Επερχόμενες εκδηλώσεις

No events

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Έχουμε 50 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δελτία τύπου

Rss Δελτία Τύπου

Warning: Parameter 3 to mgmediabot2::onPrepareContent() expected to be a reference, value given in /home1/egadmin/public_html/eurelec/libraries/joomla/event/event.php on line 67
Τσιρώνη Νατάσσα
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τελείωσε την Ιταλική Σχολή και σπούδασε Αρχιτέκτων Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
Έκανε μεταπτυχιακό και διδακτορικό στην Κοινωνιολογία του Αστικού Χώρου με θέμα «Ο κοινωνικός ρόλος των υπαίθριων χώρων της Αθήνας: η πλατεία» στο Πανεπιστήμιο της Nanterre στο Παρίσι, όπου έζησε, έκανε οικογένεια και εργάστηκε για 12 χρόνια.
Επέλεξε να επιστρέψει στην Ελλάδα, με διάθεση να προσφέρει στη χώρα που αγαπά και απασχολήθηκε στον ιδιωτικό τομέα. Επιθυμία της ήταν να βρει ένα αντικείμενο με όραμα. Το πέτυχε εργαζόμενη από το 1996 στην Αττικό Μετρό.
Συνεχίζει να εκπαιδεύεται στα θέματα που την ενδιαφέρουν: Μεταφορές και Μετακινήσεις στην Πόλη, Αστικό Τοπίο, Ελεύθεροι και Δημόσιοι Χώροι, Χρήσεις Γης, Πράσινο, Αρχιτεκτονική Τοπίου, Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική.
Ασχολείται ενεργά με την πολιτική οικολογία από το 2006. Είναι μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου των ΟΠ, συντονίστρια της Πολιτικής Κίνησης Αθήνας και συντονίστρια ύλης της εφημερίδας «Πράσινη Πολιτική».
Έχει ένα γιο, φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. 
 
 
Οι Πράσινοι στο Ευρωκοινοβούλιο 2004-2009
Οικολόγοι Πράσινοι