Λίστα Υποψηφίων

Λίστα υποψηφίων

Επερχόμενες εκδηλώσεις

No events

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Έχουμε 51 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δελτία τύπου

Rss Δελτία Τύπου

Warning: Parameter 3 to mgmediabot2::onPrepareContent() expected to be a reference, value given in /home1/egadmin/public_html/eurelec/libraries/joomla/event/event.php on line 67
Διάκος Κώστας
Ο Κώστας Διάκος γεννήθηκε στην Αμμόχωστο της κατεχόμενης Κύπρου.
Είναι δικηγόρος, νομικός Περιβάλλοντος, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. Έχει υπάρξει μέλος των Επιτροπών Περιβάλλοντος και Ατομικών Δικαιωμάτων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, όπως και εκπρόσωπος του Δ.Σ.Α. στο διεπιστημονικό για το Περιβάλλον. Νομικός Σύμβουλος της Παναττικής Επιτροπής για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Ένωσης Καταναλωτών Βιολογικών Προϊόντων» (Β.Ι.Ο.Ζ.Ω).
Δραστηριοποιείται πολιτικά από την εποχή τους Αντιδικτατορικού αγώνα.
Υπήρξε μέλος του Ελληνικού Συντονιστικού για τη Γένοβα 2001, όπως και της Οργανωτικής Επιτροπής του 2ου και 4ου Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φόρουμ
Από τα ιδρυτικά στελέχη των Οικολόγων Πράσινων, ήταν αυτός που υπέγραψε για λογαριασμό των Ελλήνων Πράσινων το ιδρυτικό Καταστατικό του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος.
Εμπνευστής μαζί με άλλους του Βαλκανικού Δικτύου Πράσινων Κομμάτων, με ιδρυτικό συνέδριο στην Αθήνα την εποχή των βομβαρδισμών στο Κόσσοβο και την Σερβία. Συγγραφέας του μανιφέστου για την ειρήνη στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία, που συνυπέγραψαν (τότε μάλιστα) Αλβανοί και Σέρβοι.

 
Οι Πράσινοι στο Ευρωκοινοβούλιο 2004-2009
Οικολόγοι Πράσινοι