Λίστα Υποψηφίων

Λίστα υποψηφίων

Επερχόμενες εκδηλώσεις

No events

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Έχουμε 48 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δελτία τύπου

Rss Δελτία Τύπου

Warning: Parameter 3 to mgmediabot2::onPrepareContent() expected to be a reference, value given in /home1/egadmin/public_html/eurelec/libraries/joomla/event/event.php on line 67
Μαυρουδής Νότης

Επί πέντε δεκαετίες, ο Νότης Μαυρουδής  (15/7/1945), παράλληλα με τη διδακτική του καριέρα, έχει μια δυναμική παρουσία σε όλα τα κιθαριστικά δρώμενα της χώρας μας.

Ως σολίστ και καθηγητής κιθάρας αλλά και ως συνθέτης έντεχνων τραγουδιών έχει δώσει πολλές συναυλίες και ρεσιτάλ, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το 1965 τιμήθηκε με το Α’ βραβείο στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, το 1969 με το Α’ βραβείο στο διεθνή διαγωνισμό κιθάρας στο Μιλάνο, ενώ το 1990 βραβεύτηκε στο διεθνή διαγωνισμό παιδικού τραγουδιού στη Λισαβόνα.

 Η παρουσία του στο χώρο της μουσικής υπήρξε αδιάλειπτη μέχρι σήμερα, με συνθέσεις για το θέατρο και τον κινηματογράφο, αρθρογραφία σε εφημερίδες και περιοδικά, καθώς και συνεργασίες με ραδιοφωνικούς σταθμούς. Έχει αναλάβει κατά καιρούς υπεύθυνες θέσεις σε κρατικά ιδρύματα και οργανισμούς και έχει διατελέσει καλλιτεχνικός διευθυντής σε διάφορα φεστιβάλ.  
Τον Φεβρουάριο του 2008 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο με κείμενα περί μουσικής και πολιτισμού, με τίτλο Ηχολογήματα.

Προσωπική ιστοσελίδα

Βιογραφικό στη Βικιπαιδεία

 
 
Οι Πράσινοι στο Ευρωκοινοβούλιο 2004-2009
Οικολόγοι Πράσινοι