Λίστα Υποψηφίων

Λίστα υποψηφίων

Επερχόμενες εκδηλώσεις

No events

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Έχουμε 2 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δελτία τύπου

Rss Δελτία Τύπου

Warning: Parameter 3 to mgmediabot2::onPrepareContent() expected to be a reference, value given in /home1/egadmin/public_html/eurelec/libraries/joomla/event/event.php on line 67
Κατσαδωράκης Γιώργος PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 08 Μάιος 2009 17:14

Ο Γιώργος Κατσαδωράκης (Βιολόγος – Περιβαλλοντολόγος, Δρ Οικολογίας, 51 ετών) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1958. Eίναι ειδικός σε θέματα διαχείρισης υγροτόπων και προστατευόμενων περιοχών, ορνιθολογίας, επιστημονικής παρακολούθησης και ερμηνείας περιβάλλοντος. Έχει δημοσιεύσει πολλές οικολογικές εργασίες και άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει συγγράψει δέκα βιβλία και πολλά άρθρα οικολογικού και γεωγραφικού περιεχομένου. Έχει συνεργαστεί στην εκπόνηση των σχεδίων διαχείρισης και παρακολούθησης για μερικές από τις σπουδαιότερες προστατευόμενες περιοχές της Ελλάδας.

Από το 1997 είναι επιστημονικός σύμβουλος  του WWF Ελλάς και της Εταιρίας Προστασίας Πρεσπών. Από το 1983 έχει εγκαταλείψει συνειδητά την Αθήνα και ζει σε μικρά χωριά, κοντά σε πολύτιμους τόπους της ελληνικής υπαίθρου. Βασική αρχή του η αντιστοιχία λόγων και έργων. Έχει τρία παιδιά. Τα τελευταία επτά χρόνια κατοικεί στη Δαδιά του Έβρου με τη Βάλια και τους δυο γιους τους. Iδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρίας. Το 2001 τιμήθηκε με το περιβαλλοντικό βραβείο Goldman για τη συνεισφορά του στην προστασία της Πρέσπας.

Σχετική ιστοσελίδα


Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 12 Μάιος 2009 12:04
 
Οι Πράσινοι στο Ευρωκοινοβούλιο 2004-2009
Οικολόγοι Πράσινοι